Hjärtligt

Produkter

Ekologisk Rapsolja från Österlen

Schampo Balsam få mini på köpet

Beskrivning

Vårt populäraste Schampo och Balsam med mini hårinpackning 100ml. Passar de flesta hårtyper. Alla produkter är granskade och märkta med Grön Salongsomfattande certifieringar.

Produktinformation:

Hjärtligt® Schampo

Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® är ett toppkvalitatets Schampo som gör skillnad. Schampot passar alla hårtyper och ger ett lättkammat, glänsande hår. Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. Den Ekologiska rapsoljan från Österlen skyddar och bibehåller hårets naturliga fukt.Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Schampot är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Applicera Hjärtligt® schampo i blött hår och arbeta upp ett rikligt lödder, skölj därefter håret noga. Applicera sedan Hjärtligt® balsam. Schampot är väldigt drygt, endast en liten mängd behövs.

Hjärtligt® Balsam, 250ml

är ett toppkvalitets balsam som reparerar och återuppbygger. Kan även användas som hårinpackning. Passar till alla hårtyper och gör håret lätt att reda ut samtidigt som det vårdar och ger en silkeskänsla. Vi använder så milda och naturliga råvaror som det är möjligt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Balsamet är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Granskad och godkänd av Grön Salongs – omfattande miljöcertifieringar. Applicera Hjärtligt® balsam i håret efter schamponering. Massera in balsamet i håret, låt det gärna verka någon minut. Skölj sedan noggrant med vatten.

Hjärtligt® Mini Hårinpackning, 100ml

Vår testvinnare och bäst-i-test Hårinpackning återuppbygger, slätar ut och mjukgör hår- och hårbotten. Med en mild, krämig formulering återfuktas håret på djupet. Håret efterlämnas glansigt med en silkesmjuk känsla helt utan silikoner och flytande plaster. Innehåller vårdande Ekologisk rapsolja från Österlen.

Motverkar frissighet och statiskt hår. Passar de flesta hårtyper, även färgat och behandlat hår. Fördela inpackningen i nytvättat hår. Låt kuren verka i 5-15 minuter. Skölj håret noggrant och avsluta med Hjärtligt balsam.

 

4 recensioner av Schampo Balsam få mini på köpet

  1. Marita Hjälm (verifierad ägare)

  2. Anonym (verifierad ägare)

  3. Vibeke Korpinen (verifierad ägare)

    Riktigt bra produkter. Håret blev så lent och fint.

  4. Susanne Åslund (verifierad ägare)

    Bra varor, mycket nöjd

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

(4 kundrecensioner)

345,00kr 246,00kr

  • Dela den här produkten:

Du gillar kanske också…