Hjärtligt

Integritetspolicy

Integritetspolicy

Mollis Care AB Integritetspolicy enligt GDPR

Information om hur vi på Mollis Care AB org.nr: 556845-6932 nedan benämnt Mollis Care behandlar och hanterar dina personuppgifter.

Vi på Mollis Care värnar om din personliga integritet och sparar endast nödvändig information för verksamheten. Vi delar inte information med andra intressenter utanför vår verksamhet om inte lagen skulle tvinga oss till detta eller andra myndigheter.

 

Vilka uppgifter avses?

Vi hanterar information om dig som rör ditt köp eller anmälan till olika aktiviteter hos oss för att utföra våra åtagande som leverantör till er salong eller till dig som privatperson. Följande uppgifter sparas hos oss:

  • Kontaktuppgifter
  • Namn
  • E-post
  • Organisationsnummer och eller personnummer

 

Varför lagrar vi dina personuppgifter?

Kontaktuppgifterna används för att sända varor vid ett köp, betalningsinformation m.m. Vi kan även komma att skicka ut information och inbjudningar till kurser. Vårt nyhetsbrev sätts du alltid upp på efter samtycke. Du kan när som helst välja att säga upp vårt nyhetsbrev genom att trycka på länken avanmälan. Om du inte tillhandahåller personuppgifterna kommer vi på Mollis Care inte ha möjlighet eller begränsas att sända information, återförsäljarinformation eller inbjudningar till dig som person och/ditt företag.

 

Dina rättigheter

Du kan när som helst radera dig från vårt nyhetsbrev genom att trycka på avanmäla längst ner i nyhetsbrevet. Du har även rätt att begära ut ett utdrag från oss om vilka uppgifter vi lagrar om dig. Du kan även begära rättelse och att bli glömd hos oss. Du är varmt välkommen att kontakta Mollis Care gällande personuppgiftshanteringen. Önskar du få ett personuppgiftsutdrag från oss så erhålls detta kostnadsfritt första gången. För ett utdrag behövs ett medgivande med signatur brevledes till Mollis Care. Utdraget sänds åter till folkbokföringsadressen. Kontakta oss så hjälper vi dig.

 

Författning

Policyn har upprättats den 24:e maj 2018 och kan komma att uppdateras. Detta uppdateras då på denna hemsida.