Hjärtligt

OM PRODUKTERNA

Skräddarsy din egen behandling

Hjärtligt 💚Grön Salong

Grön Salong är en ideell organisation i Köpenhamn som står under Köpenhamns kommuns tillsyn och tillkom för att förändra frisörens vardag från att i genomsnitt lämna sitt yrke inom 8 år p g a medicinska problem orsakade av kemikalier som frisören använder i sin vardag till att ha ett helt yrkesverksamt liv fram till pension. Läs gärna mer om Grön Salongs arbete för frisörer på deras hemsida.

Idag märker vi på Hjärtligt samtliga produkter med Grön Salongs logga för att det skall vara enkelt för dig och dina kunder som letar efter ett grönt alternativ som dessutom är granskat av Grön Salongs kemister. En trygghet helt enkelt!

Produktserie

Originalserien

Hjärtligt Original Schampo

Normalt till känsligt hår

Hjärtligt Original Balsam

Normalt till känsligt hår

Hjärtligt Hårinpackning

Extra Fukt och Vård

Hjärtligt - Styling & Vård

Hjärtligt Silkesdroppar

Lockigt, Tjocka strån, slitet

Hjärtligt Heat protection

Värmeskydd, vårdande

Hjärtligt Salt & Texturspray

Volym, strukturgivande

Hjärtligt Arganolja

100% olja, hud och hår

Högsensitiv Serie - oparfymerat och allergianpassat

Hjärtligt HS Schampo

Parfymfritt

Hjärtligt HS Balsam

Parfymfritt

Hjärtligt HS Hårkur

Parfymfritt

Hjärtligt HS Vax

Parfymfritt

Stiligt- Herr Serie

Stiligt Schampo

Balanserande, Vårdande

Stiligt Moulding Cream

Torrt vax, hold 3

Stiligt Face Beard Oil

Antinflammatorisk olja

Produkter – normalt och torrt hår.

Skräddarsy din egen behandling!

Oavsett vad du har för utgångsläge så är målen desamma! Att skapa balans och förutsättningar för att ta fram just ditt ”hårs bästa jag.” Helt utan avancerade molekyler, flytande plaster och silikoner. Våra produkter jobbar för långsiktighet att skapa balans och störa hårbottens mikrobiom så lite som möjligt. En hud/hårbotten i obalans kan ge olika problem så som torr hårbotten, eksem, flagande hud, överproduktion av fett, klåda m.m.

Läs mer om vilken produkt som passar dig nedan. Vi eller din Hjärtligtfrisör hjälper dig gärna hitta rätt produkter för just dig.

Hjärtligt

Originalserien

Passar alla hårtyper, normalt till torrt hår. Speciellt de som har olika hårbottenproblem, då deras uppgift är att stabilisera, vårda och reparera en stressad hår- och hårbotten. Schampot återfuktar och ger glans med kallpressad Ekologisk Rapsolja från Österlen. Balsamet, med sina 7 ingredienser är utredande och ph-neutraliserande med mjölksyra. Inpackningen med den Ekologiska rapsoljan ger ytterligare det lilla extra som kan behövas för torra strån eller under utsatta väderförhållanden. För bästa resultat använd schampo, balsam och inpackning tillsammans. Undvik att använda hårprodukter med silikon i.

HS serien

Har du en kontaktallergi, astma eller är under 15 år? Då rekommenderar vi att du använder oparfymerade produkter. Är du osäker på parfymfritt? Om du kan svara ja på 1 eller fler av nedanstående frågor när du utsätts för doft så är Hjärtligt HS helt rätt för dig.

  • När du utsätts för doft:
  • Nästäppa eller rinnsnuva
  • Nysningar
  • Kliande rinnande ögon
  • Hosta slembildning
  • Heshet och klåda i halsen
  • En känsla av att det är svårt att andas när det är mycket parfym/doftämnen
  • Känner du eller din kund att starka dofter kan göra dig trött, illamående eller huvudvärk?

Har du astma?

Är du under 15 år så rekommenderar läkemedelsverk att begränsa din parfymexponering för att inte riskera att bli allergisk.

Fett hår & Detox

Om du upplever att håret snabbt känns fett så är Hjärtligts djuprengörande detoxschampo rätt. Använd det varje dag eller 1 gång i veckan för att rensa upp gammal styling och smuts. Det innehåller en högre koncentration tvättaktiva ämnen, samtidigt som det neutraliserar med mjölksyra, blåbärsexktrakt och panthenol. Kombinera gärna detoxschampot med Hjärtligt original för att finna balans i hår- och hårbotten.

Styling

I vår stylingserie finner du bland annat vårt hårvax som är helt plastfritt, inga flytande plastämnen eller plastförpackningar. Vaxet är ett torrt vax som kan appliceras i både torrt och vått hår. För extra volym och stadga, kombinera gärna Salt & Textursprayen med hårvaxet. Salt & Textursprayen är graderad till 1 av 5 i hold. Ett bra vardagsspray som håller luggen på plats. En manuell pumpflaska utan drivgas och partiklar.

Extra Vård

Som extra finish och vård hittar du leave-in, glansdroppar och arganolja i vårt sortiment. Leave-in är lätt att applicera på tunna fina strån, tynger inte ner. Används i längderna för extra glans och följsamhet, förebyggande för kluvna hårtoppar. Glansdropparna används med fördel till grövre hår, extensions eller lockigt hår. Slätar ut och framhäver fina lockar. Förebygger slitage. Arganoljan är 100% olja, vilket gör att den lämpar sig bra på hud likväl som hår.  Samtliga vård och stylingprodukter finns även i en doftfri variant.

Stiligt

Stiligt

Svensktillverkad, miljövänlig herr-serie för den medvetna mannen. Stiligt schampo passar alla hårtyper och speciellt de som har olika hårbottenproblem, då dess uppgift är att stabilisera, vårda och återfuka en stressad hårbotten- och hår. Vårdar med kallpressad ekologisk rapsolja från Österlen, pH-netrualiserande mjölksyra och grönt te. Använd gärna Stiligt hårvax för en matt, hållbar look. Stiligt Face Beard Oil är gjord på rena oljor för att ge maximal med vård och fukt till hud och skägg. Antiinflamatoriska oljor gör även att den lämpar sig för hud med diverse obalanser som acne, psoriasis m.m.