Hjärtligt

SPA

Checka in och Checka ut lite grönare

Hjärtligt idag

Idag finner du den omtyckta hårvårds serien på 1000 salonger i Sverige från Ystad i Söder till Sjulsmark i Norr. Du finner även Hjärtligt på Lyko och Lykos Grön Salong Certifieradesalonger. Hjärtligt är en mycket omtyckt och populär hårvårdsserie som blivit hyllad både i media och av kunder. Läs gärna recensioner på vår hemsida och i sociala medier.

Vad är då unikt med Hjärtligt? 

 • Alla ingredienser är 100% gröna och biologiskt nedbrytbara utan att skada minsta vattenlevande organism.
 • Allergivänliga produkter
 • Närproducerade och utvecklade i Sverige
 • Professionella och Grön salongscertifierade
 • Dessutom ett fantastiskt pris
 • Ingredienser nära, Ekologisk rapsolja från Österlen.
 • I Spasammanhang erbjuder vi en mycket fräsch och genomtänkt helhetslösning som gästerna verkligen gillar.

Tillsammans kan vi göra skillnad för klimatet!

Vi värdesätter noggrannhet när det kommer till val av ingredienser och sammansättning för att göra produkterna unika med hög kvalitet. Vårt fokus är eko, miljö, anpassning för känsliga personer och medveten Grön Salongsvård.”

Hjärtligt då

Produkterna kom före varumärket. Systrarna Caroline och Cathrine saknade hårvårdsprodukter som passade allergiska och känsliga personer, i synnerhet inom frisörvärlden. Caroline har sedan barnsben haft problem med överkänslighet och allergi. Efter att Caroline hade avslutat sina Universitetsstudier inom Informationsvetenskap och fördjupat sina kunskaper inom kemi så började de experimentera fram produkter som skulle passa alla i synnerhet de som är känsliga. De tog fram produkter med hjärtat som de valde att döpa till Hjärtligt. Parallellt med detta så utbildade även sig Cathrine till Biomedicinare för att ytterligare fördjupa sig i medicin och kemi och kroppens påverkan av kemikalier. 10 år senare så har produktfamiljen växt sig stor och efterfrågan med. Vi hoppas att du kommer tycka om Hjärtligt lika mycket som vi.

Hjärtligt och SPA

Hjärtligt har nu tagit ytterligare ett steg som varit mycket uppskattat. Nämligen ett steg in på SPA och hotell. Originalserien är mycket mild och vänder sig till alla, det passar de flesta, även känsliga personer, allergiker och barn! Detta tack vare att de inte innehåller några skadliga ämnen, färgämnen eller hormonstörande ämnen.

Checka in och checka ut lite grönare!

Många blir väldigt förtjusta i produkterna efter en användning och vill även köpa med dessa hem, inte blir de mindre förtjusta över priset. Så passa även på att ha det tillgängligt för köp med sig hem!

 

 

 

Produkter att välja bland till hållarna

 

Egendesignade hållare från Sverige

Hållarna som vi tillhandahåller är svensktillverkade och skräddarsydda för Hjärtligts hela 1000ml kollektion. De är dessutom låsbara och finns i Vitt, Svart och Silver. Ni kan själva välja fritt i vårt hårvårdssortiment vilka produkter ni önskar ha i SPA eller på rummen.

 • Låsbara
 • Svensktillverkade
 • Metall
 • Passar samtliga Hjärtligtprodukter
 • Konkurrenskraftigt pris
 • Miljövänligt

Checka in och vakna upp lite grönare helt enkelt

SPA samarbeten

 I Juni 2019 lanserades ett samarbete med VANN SPA Hotell och konferens.

Missa inte att se filmen nedan i samarbete med VANN  SPA Hotell.

Kontakt

SPA, Hotell, Koncept

Kai Hedlund

kai@molliscare.se