Svensk grön hårteknologi

VÄLKOMMEN TILL STILIGTSERIEN

Under de första åren med Hjärtligt blev det en större efterfrågan hos våra kunder på att även ta fram en serie anpassad för män. Lika grön och skonsam som Hjärtligtserien, med allergiminimerat innehåll som passar även den känsligaste. Så under 2016 lanserade vi Stiligt Schampo till män. Vi lyfte in grönt te som skall motverka håravfall samt mjölksyra för en skonsam ph-neutralisering. Resultatet blev ett schampo som vårdar och mjukgör håret samtidigt som den är 100% biologiskt nedbrytbar.

Inte långt därefter kom även Stiligt Vax och Stiligt FaceBeardOil. Två Styling produkter för hår och skägg. Vårt Hårvax är baserat på naturliga fibrer och vegetabilier och ger dig en fräsch frisyr med ökad volym, stadga och struktur. Vår härliga skäggolja är gjord på rena, vårdande kallpressade oljor och E-vitamin. Du använder oljan för att mjukgöra både skägg och huden därunder. Oljan hjälper till att lugna efter rakning/trimning och ger dig ett väldoftande skägg.

Vi är nöjda över att ha skapat produkter som är gjorda på gröna, snälla ingredienser. Producerade i Sverige för dig, mig och miljöns skull.

Bli återförsäljare?

FRISÖR &
SALONG

Registrera dig som frisör hos oss och lägg order online och ta del av erbjudanden och det senaste materialet. Vill du ha hjälp att anmäla dig? Ring eller mejla!
033 - 25 11 12 info@molliscare.se

Personlig hjälp

FRÅGA
FRISÖREN

Maila in dina frågor på: frisor@molliscare.se eller ställ dom i chatten