Hjärtligt

Produkter

Ekologisk Rapsolja från Österlen

Hjärtligt Högsensitiv HS Schampo Balsam

Beskrivning

Ett paket med HS schampo 250ml och HS  Balsam 250ml.

Hjärtligt® HS Schampo

Schampo Hjärtligt® högsensitiv serien passar för känsligt hår- och hårbotten eller till dig som undviker onödiga tillsatser. En mild rengörande formulering som effektivt rengör all styling och överflödigt fett.

Innehåller inte parfym eller eteriska oljor. Berikad med Svenska blåbär och Ph-neutraliserande mjölksyra. Producerad i Sverige för din, min och miljöns skull. 100 % biologiskt nedbrytbar med bara gröna ingredienser.

Resultatet blir ett äkta välmående hår helt utan Parabener, Silikoner, Mineraloljor, Färgämnen, Hormonstörande ämnen, PEG/PPG, Eteriska oljor, doftämnen, parfym, Citrus och Nanopartiklar. Använd gärna tillsammans med hela HS-serien för optimalt resultat!

.

Hjärtligt® HS Balsam

En högsensitiv serie för känsligt hår och hårboten och till den som undviker onödiga tillsatser. Vårdar och återfuktar hår och hårbotten. Mjukgör och tillför näring och antioxidanter med blåbär. Balanserar hårbottens ph med mjölksyra. Hög allergianpassning, parfymfri. Fungerar även bra till extensions och färgat.

Den lyxigt cremiga formulan reder snabbt ut håret samtidigt som den stärket och skyddar. Reparerar och återställer ett skadat hår och hårbotten. Resultatet blir ett äkta välmående hår helt utan silikoner.

2 recensioner av Hjärtligt Högsensitiv HS Schampo Balsam

  1. Anonym (verifierad ägare)

    Dryga och bra produkter som gör rent utan att torka ut håret

  2. Jana E. (verifierad ägare)

    Kanonbra

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

(2 kundrecensioner)

316,00kr 259,00kr

  • Dela den här produkten:

Du gillar kanske också…