Hjärtligt

Produkter

Nyhet 💚

.Tjockt/ lockigt hår – Fuktboost

Beskrivning

Fuktboost för tjockt/lockigt hår

Detta paket är en riktig fuktboost med mycket vårdande och närande oljor. Slätar ut och minimerar friss. Definierar vackert lockarna med kallpressade oljor så som rapsolja, mandel och kokos. I detta paket hittar du Original schampo, Hårinpackning, Stor utredningskam och Hairstrength drops. Använd dessa för att bygga upp fukt, spänst och mjukhet igen.

1️⃣ Tvätta med originalschampot och schamponera två gånger för maximal effekt

2️⃣ Använd därefter vår hårinpackning i 5-15 min och tvätta ur noggrant.

3️⃣ Kamma ut håret och lockarna försiktigt med vår skonsamma kam. Den definierar lockarna vackert utan att trassla och är antistatisk. Den går utmärkt att använda för att fördela inpackningen i fuktigt hår. även

4️⃣ Tag sedan 1-2 droppar hair strength serum som du först jobbar ut i händerna ta sedan i längderna från örat och neråt försiktigt.

Produktinformation:

Hjärtligt® Schampo, 250ml

Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® är ett toppkvalitatets Schampo som gör skillnad. Schampot passar alla hårtyper och ger ett lättkammat, glänsande hår. Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. Den Ekologiska rapsoljan från Österlen skyddar och bibehåller hårets naturliga fukt.Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Schampot är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Applicera Hjärtligt® schampo i blött hår och arbeta upp ett rikligt lödder, skölj därefter håret noga. Applicera sedan Hjärtligt® balsam. Schampot är väldigt drygt, endast en liten mängd behövs.

Hjärtligt® Hårinpackning, 250ml 

Hjärtligt® Ekologisk Hårinpackning återuppbygger, slätar ut och mjukgör hår- och hårbotten. Med en mild, krämig formulering återfuktas håret på djupet. Håret efterlämnas glansigt med en silkesmjuk känsla helt utan silikoner.

Motverkar frissighet och statiskt hår.
Doft: Melon/gurka

Hjärtligt® Stor utredningskam i trä

Skonsam bredtandad kam i trä. Perfekt för lockigt/vågigt/frissigt/tovigt hår som behöver en skonsam utredning. Använd den för att kamma ut lockarna för ett mer soft/naturligt lockigt resultat. Den kan även användas för att fördela hårinpackning/hårmask/balsam i håret. Stadig och hållbart material i trä som är antistatiskt.

Tvättas varsamt i vatten och låt sedan torka.
Storlek: 16.7*6.4cm

Hjärtligt® Hairstrength drops, 30ml

Naturligt grönt superserum bestående av 100% rena glansförhöjande och näringsrika oljor så som: Sesam- Raps- Argan- Kokos- och Mandelolja. Berikad med E-vitamin för extra näring och vård. Helt utan konserveringsmedel. Långsiktig behandling för hår i stort behov av vård, eller för att behandla ett skadat hår. Lagar och jämnar ut hårets ytskikt.

Jobba in 1-4 droppar i händerna och applicera sedan försiktigt från örat och neråt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

499,00kr

  • Dela den här produkten: