Hjärtligt

Produkter

HS Oparfymerat 🧡

Känsligt hår ÅF-paket

Beskrivning

Ett paket för känsligt hår (oparfymerat) 🧡🌱

Ett perfekt paket för dig som har ett mycket känsligt hår- och hårbotten. Till dig som har en allergi, astma eller är gravid. Passar även till barn. Ett helt oparfymerat paket utan både eteriska oljor och parfym. Innehåller pH-neutraliserande mjölksyra, svenska blåbär och kallpressade oljor som vårdar och återfuktar.

Följ stegen 1-4 nedan.

1️⃣ Tvätta med HS Schampo, fördela schampot jämnt över hela håret och hårbotten. Skölj ur och upprepa 1 gång till.

2️⃣ Applicera HS Balsam efter att HS Schampot har sköljts ur.  Tvätta ur noggrant.

3️⃣ Använd HS Värmeskydd, spraya i både över- och underhår (om du skall styla med lock eller plattång, gå annars direkt till steg 4)

4️⃣ Applicera HS leave-in creme. Det går bra i både torrt och fuktigt hår. Från örat och ner i längderna (Ej direkt i hårbotten), en mycket liten mängd behövs. Föna gärna och styla sedan som vanligt. Leave-in cremen håller för medium värmeslitage från Hårfön (om du inte ska använda värmetång/locktång så räcker HS-Leave-in Creme).

 

Produktinformation:

Hjärtligt® HS Schampo, 250ml

Ekologiskt, doftfritt schampo som rengör effektivt utan att torka ut eller irritera. Innehåller pH-neutraliserande mjölksyra samt vårdande panthenol och blåbärsextrakt.

Doftfri

Hjärtligt® HS Balsam, 250ml

Hjärtligt® Hs Balsam, återfuktar och mjukgör hår- och hårbotten. Med en mild, krämig formulering återfuktas håret och efterlämnas glansigt med en silkesmjuk känsla helt utan silikoner. Motverkar frissighet och statiskt hår.

Doftfri

Hjärtligt® HS Leave-in Creme, 150ml

En parfymfri, mjukgörande leave in som slätar ut och vårdar. Återfuktar håret på djupet med bland annat solrosolja och äppelfröolja som ger en strålande lyster. Fukten bevaras i håret samt hjälper till att motverka frissighet.

  • Reducerar frissighet
  • Solrosolja
  • Äppelfröolja
  • Doftfri

Hjärtligt® HS Värmeskydd, 150ml

Skyddar vid styling med hårfön, plattång eller andra värmeelement. Samtidigt som hårets fibrer skyddas mot slitage så vårdas och byggs det upp med algextrakt och kamomill. Slätar ut stråna och motverkar frissighet, resultatet blir ett glansigt, friskt hår. Helt utan parfym och eteriska oljor.

  • Närande Algextrakt
  • Kamomill extrakt
  • Glycerin
  • Parfymfri

Alla Hjärtligt produkter är Grön salongscertifierade, producerade och utvecklade i Sverige för din, min och miljöns skull. Produkterna är 100 % gröna och biologiskt nedbrytbara, ej djurtestade.

Säljs i set om 4 stycken

 

 

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

1 720,00kr

  • Dela den här produkten:

Du gillar kanske också…