Hjärtligt

Produkter

Ekologisk Rapsolja från Österlen

Lockigt/tjockt hår ÅF Paket

Beskrivning

Ett paket för lockigt/torrt/tjockt hår.

En riktigt härlig fuktboost med mycket vårdande och närande oljor. Slätar ut och minimerar friss. Definierar vackert lockarna med kallpressade oljor så som äppelfröolja, avocado, rapsolja, mandel och kokos. I detta paket för tjockt/lockigt/torrt hår hittar du Original schampo, Original Balsam, Leave-in Creme och Hairstrength drops. Använd dessa 4 för att bygga upp, fukt spänst och mjukhet igen.

1️⃣ Tvätta med originalschampo

2️⃣ Använd direkt balsam, vid behov kan även 1-3 droppar hair strength drops tillsättas till balsamet för en mer närande vård. Tvätta ur noggrant.

3️⃣ Applicera leave-in i handdukstorkat hår efter varje tvätt. styla sedan som vanligt.

4️⃣ Tag sedan 1-2 droppar hair strength serum som du jobbar ut i händerna ta sedan i längderna från örat och neråt försiktigt.

 

 

Produktinformation:

Hjärtligt® Schampo

Svensktillverkade och biologiskt nedbrytbara Hjärtligt® är ett toppkvalitatets Schampo som gör skillnad. Schampot passar alla hårtyper och ger ett lättkammat, glänsande hår. Vi använder så milda och naturliga tvättensider och råvaror som det är möjligt utan att göra avkall på funktionaliteten. Den Ekologiska rapsoljan från Österlen skyddar och bibehåller hårets naturliga fukt.Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Schampot är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Applicera Hjärtligt® schampo i blött hår och arbeta upp ett rikligt lödder, skölj därefter håret noga. Applicera sedan Hjärtligt® balsam. Schampot är väldigt drygt, endast en liten mängd behövs.

Hjärtligt® Balsam, 250ml

är ett toppkvalitets balsam som reparerar och återuppbygger. Kan även användas som hårinpackning. Passar till alla hårtyper och gör håret lätt att reda ut samtidigt som det vårdar och ger en silkeskänsla. Vi använder så milda och naturliga råvaror som det är möjligt. Håret får dessutom en otrolig glans och lyster.

Balsamet är milt parfymerat och innehåller inga färgämnen, silikoner, mineraloljor, raffinerade oljor, hormonstörande ämnen eller nanopartiklar. Alla råvaror är biologiskt nedbrytbara.

Granskad och godkänd av Grön Salongs – omfattande miljöcertifieringar. Applicera Hjärtligt® balsam i håret efter schamponering. Massera in balsamet i håret, låt det gärna verka någon minut. Skölj sedan noggrant med vatten.

Hjärtligt® Leave-in Creme, 150ml

En mjukgörande leave in som slätar ut och vårdar. Kan användas i både torrt och fuktigt hår. Utmärkt att föna in för volym och glans. Återfuktar håret utan att tynga ner och ger  lyster. Fukten bevaras i håret samt motverkar frissighet. Innehåller mjukgörande solrosolja och glansgivande äppelfröolja som återfuktar och ger glans på djupet.

· Reducerar frissighet

· Utredande Solrosolja

· Glansgivande Äppelfröolja

Hjärtligt® Hairstrength drops, 30ml

Naturligt grönt superserum bestående av 100% rena glansförhöjande och näringsrika oljor så som: Sesam- Raps- Argan- Kokos- och Mandelolja. Berikad med E-vitamin för extra näring och vård. Helt utan konserveringsmedel. Långsiktig behandling för hår i stort behov av vård, eller för att behandla ett skadat hår. Lagar och jämnar ut hårets ytskikt.

Jobba in 1-4 droppar i händerna och applicera sedan försiktigt från örat och neråt.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

1 525,00kr

  • Dela den här produkten:

Du gillar kanske också…